Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -
Κοπτικά Flatbed

Κοπτικά Flatbed

Επίπεδα κοπτικά Mimaki και Comagrav για την επεξεργασία ποικίλων άκαμπτων υλικών και με δυνατότητα περιγραμμικής κοπής.

Mimaki CFL-605RT

 mimaki  

Το νέο επίπεδο κοπτικό μικρών διαστάσεων CFL-605RT σχεδιάστηκε βάσει στην ανεπτυγμένη τεχνολογία της Mimaki στα συστήματα κοπής για να καλύψει την ανάγκη παραγωγής συσκευασιών στις εταιρίες που παράγουν δείγματα, πρωτότυπα καθώς και λίγα κομμάτια. Αποτελεί κομμάτι του ολοκληρωμένου συστήματος παραγωγής συσκευασίας της Mimaki με την ονομασία Original Goods Package System (OGPS), το οποίο συμπληρώνεται από το λογισμικό σχεδιασμού ArtiosCAD Designer Solution (ArtiosCAD DS) και τον επίπεδο εκτυπωτή UV LED UJF-6042.

Comagrav DIGI

comagrav

Με μια σειρά ετών επιτυχούς παρουσίας στην αγορά των CNC Router, η Comagrav εισέρχεται δυναμικά στην επιτραπέζια κοπή με το κοπτικό DIGI, το οποίο είναι σχεδιασμένο για κοπή ποικιλίας υλικών όπως χαρτόνι, αφρώδη φύλλα, δέρμα, non-woven, υφάσματα, PVC μουσαμάδες, PE φιλμ για εφαρμογές στις αγορές των ψηφιακών εκτυπώσεων, της συσκευασίας & της παραγωγής σημάνσεων  και σταντ POP & POS.

 

Mimaki CF2

 mimaki  CF2 LOGO

Η σειρά επίπεδων κοπτικών CF2 της Mimaki επεξεργάζεται ένα ευρύ φάσμα υλικών, χρησιμοποιώντας διαφορετικές κεφαλές και κοπίδια. Διατίθενται σε δύο διαστάσεις και σε συνδυασμό με τους UV εκτυπωτές της Mimaki αποτελεί την ιδανική print-to-cut λύση.

 

Κοπτικά Flatbed

Αναζήτηση ανά Κατηγορία