Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -
Solvent / Eco-Solvent

Solvent / Eco-Solvent

Εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων από 60cm έως και 3.2m καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις print&cut με την υπογραφή της Mimaki.

Mimaki CJV150 Series

 

mimaki   CJV150 LOGO

Η νέα σειρά εκτυπωτικών/κοπτικών CJV150 της Mimaki προσφέρει υψηλή απόδοση & ευελιξία μέσα από μια σειρά ανανεωμένων χαρακτηριστικών, τα οποία τους χάρισαν το βραβείο EDP ως η καλύτερη λύση εκτύπωσης /κοπής της αγοράς στην πρόσφατη έκθεση FESPA 2015. Για τους επαγγελματίες των εκτυπώσεων τα νέα μηχανήματα προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Mimaki JV150 Series

 

mimaki JV150 Logo

 

Η νέα σειρά εκτυπωτών JV150 προσφέρει υψηλή απόδοση & ποίκιλλες δημιουργικές δυνατότητες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή για τις αγορές της επιγραφοποιίας & των ψηφιακών εκτυπώσεων, με μελάνια που αποδίδουν ζωντανά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων χρωμάτων Orange & Light Black.

 

Mimaki CJV300 Series

 

mimaki   CJV300 logo

Η νέα σειρά CJV300-130/160 inkjet εκτυπωτικών-κοπτικών  αποτελείτε από τα πρώτα μηχανήματα  στην κατηγορία τους που επιτυγχάνουν εκτύπωση & κοπή σε ταχύτητα που φτάνει τα 105.9 m2/ώρα.

Mimaki JV300 Series

 

mimaki   JV300 logo

 

Η νέα γενιά εκτυπωτών JV300 θέτει νέα στάνταρντ στην αγορά των εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους, αποδίδοντας εξαιρετικής ποιότητας γραφικά σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Η επιλογή μεταξύ ποικίλλων μελανιών και οι λειτουργίες εκτύπωσης τελευταίας τεχνολογίας αναδεικνύουν την σειρά ως την καλύτερη στην κατηγορία της. 

 

Αναζήτηση ανά Κατηγορία