Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Δραστηριότητες

activities

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας στηρίζεται σε οράματα και αντίστροφα. Σας προσφέρουμε την ανταγωνιστικότητα μας, την στήριξη μας και την γνώση μας μαζί με τα υλικά, τα μηχανήματα και τα πακέτα λογισμικού που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς.

Σε ενημερωτικά σεμινάρια και στο εκθετήριο της Daltec έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε και να εφαρμόσετε τεχνικές και υλικά καθώς και να δείτε σε λειτουργία μια σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, να σκεφτούμε για εσάς και με βάση τις ανάγκες και τους επιχειρηματικούς σας στόχους, να σας παρέχουμε προσωπικές συμβουλές και λύσεις, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.

Ανοιχτή εκδήλωση Νοέμβριος 2014

 

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 και για όλη την ημέρα παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις σε μηχανήματα & υλικά επιγραφών/ψηφιακής εκτύπωσης στην ανοιχτή εκδήλωση της Daltec για το 2014.

Ανοιχτή εκδήλωση Νοέμβριος 2013

 

Ολοκληρώθηκε η 2η ανοιχτή εκδήλωση της Daltec για το 2013. Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και για όλη την ημέρα παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις σε μηχανήματα & υλικά επιγραφών/ψηφιακής εκτύπωσης.

Ανοιχτή εκδήλωση Απρίλιος 2013

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη  ανοιχτή εκδήλωση της εταιρίας μας για το 2013, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 & 20 Απριλίου στα γραφεία μας στο Μοσχάτο.

Car Wrapping Seminar 2012

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εφαρμογής αυτοκόλλητων μεμβρανών σε οχήματα για προχωρημένους που διοργάνωσε η Daltec στις 16&17 Μαρτίου 2012 στον Πειραιά.

Open House & Car Wrapping Seminar 2010

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Open House της Daltec, με την παρουσίαση μηχανημάτων & υλικών για τις γραφικές τέχνες και το σεμινάριο εφαρμογής αυτοκόλλητων μεμβρανών σε οχήματα.

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε άμεσα τις ενημερώσεις μας.

Daltec@Facebook